För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Varumärkesgrossisten AB söker en Försäljningschef/Platschef

 

Vi söker dig som har ett starkt affärsintresse och som motiveras av att leda och utveckla företagets verksamhet. I rollen ingår att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer, budget- och resultatansvar samt att leda och motivera dina medarbetare.

 

Företagets försäljning är baserad på B2B och då företrädelsevis via kundernas huvudkontor. Till din hjälp i försäljningsarbetet kommer du att ha en bred produktportfölj innehållande enbart ledande och välkända varumärken inom finkem (städ-och hygienartiklar, etc.). I första hand kommer du att bearbeta och utveckla våra relationer till befintliga kunder, men arbetsrollen omfattar också att bearbeta nya kunder. Du kommer till största del att arbeta från vårt kontor i Ödeshög men visst resande ingår och då främst till våra kunder i Mellansverige och Södrasverige.

 

Vi är ett familjeföretag i ständig utveckling med korta beslutsvägar vilket gör att det finns stora möjligheter att påverka och vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil

 

  • Har god förhandlingsvana, ett genuint affärsintresse och förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer.
  • Har tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning, är väl insatt i hur olika affärsprocesser fungerar samt har goda kunskaper i Excel.
  • Är ambitiös, handlingskraftig och har fokus på resultat och lönsamhet.
  • Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ och är van att arbeta på ett prestigelöst sätt.
  • Har goda ledaregenskaper, är rak och tydlig i din kommunikation och kan leda och motivera medarbetare.

 

Vi erbjuder

  • Ett spännande och utmanade arbete i ett välrenommerat och framgångsrikt företag.
  • Goda utvecklingsmöjligheter och marknadsmässiga villkor.
  • En trevlig arbetsmiljö med positiva och kompetenta medarbetare. 

 

Kontakt

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till Maria Gunnarsson,e-post: maria.gunnarsson@vmg.se. Vid frågor kring tjänsten kontakta Thomas Johansson tel. 070- 810 32 41 eller e-post: thomas.johansson@vmg.se. Urval kommer att ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 februari. Startdatum efter överenskommelse. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

 

Varumärkesgrossisten AB är ett familjeföretag, med rötter sedan början av 1960-talet. Vi vänder oss till grossister och detaljister inom fackhandeln för hotell-, restaurang-, kontor-, städ-, bygg- och fastighetsbranschen. Vi har ett komplett sortiment inom finkem, och utökar med nya varor och produktområden kontinuerligt. Idag är vi ett ledande företag inom vår bransch och arbetar enbart med kända varumärken.

Vår målsättning är att uppnå långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett aktuellt sortiment av hög kvalitet.

Start > Lediga jobb
Annonser
UA-110178242-1